+359 879 608569
info@mnogostikeri.com
media

Тапети за спалня.

За всеки от нас добрият сън е от изключителна важност, за да бъдем здрави и продуктивни. Затова не бива да подценяваме интериора в спалнята - помещението, където преди всичко владства интимността.

Спалнята трябва да бъде подходящото кътче за релакс, което да осигурява нашия домашен уют и комфорт. Целейки да постигнем това, първото нещо с което трябва да се съобразим е пространството, с което разполагаме. В зависимост от него бихме могли да изберем и цвета на стените. Малките площи се тонират със светли нюанси, тъй като тъмните цветове затварят допълнително помещението и го правят да изглежда по-тясно. Ярките цветове символизират смелост, решителност и въображение. Една интересна идея за дизайн е съчетанието на нежни тонове с подчертани акценти в червено или жълто.

За създаване на чувство за спокойствие в спалнята, ние от МногоСтикери предлагаме фототапети с природни пейзажи,които лесно можете да използвате като водещ акцент в помещението.

   

Ако искате да засилите усещането за простор в помещението можете да използвате повече огледала и задължително да избегнете претрупването със завеси и тежки мебели. Друг вариант за визуално разширяване на спалнята са тапетите за таван, които същевременно биха ви пренесли в гората например или под открито небе, докато релаксирате след тежък ден.

   

Подобен е и ефектът на нашите фототапети-прозорци, подходящи за по-тъмни помещения, в които има недостиг на светлина. 

                                                   

В случай, че предпочитате по-нежните акценти, които да не се натрапват в спалнята, можете да декорирате с етажерки с книги, статуетки или картини с морски пейзажи. Ако целта е постигане на романтична атмосфера, необходимо е да съобразите и с подходящата светлина в спалнята, която трябва да е приглушена, а не ярко и силно осветление. Това можете да реализирате чрез стенни лампи, регулируеми осветителни тела на нощните шкафчета, а защо не и свещи.

    

При всички положения обаче, за да осъществим желания декор в спалнята, е необходимо да познаваме добре себе си, нашата душевност, както и тази на партньора ни. Така най-лесно бихме могли да изберем преобладаващите нюанси, мебелите и акцентите на интимното помещение. 


Комантари: 0

Няма коментари

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде видим. Задължителните полета са отбелязани с *