+359 879 608569
info@mnogostikeri.com
media

Стикери за стена, тапети и фототапети по поръчка - преобразяване на детската стая

За никого не е тайна, че децата прекарват много време в стаята си. Използват я за игра, учене, сън и от това произлиза идеята, че стаята трябва да бъде отражение на детската личност. Стилен, практичен, забавен и удобен интериор - това е задачата, която ние си поставяме не просто да решим, а едновременно с това да удовлетворим вашите индивидуални предпочитания, съобразени с детските желания.

Детската стая е едно от най-специалните места в нашия дом, където е важно за нас да създадем комфорт и приветливост за малките членове на семейството. Ето защо ние от Много Стикери ще ви представим няколко ефектни, изгодни, лесни и впечатляващи начини, с които бързо да преобразите детската стая.


Декорация за стена с детски стикери

Да започнем от стените. Тук има безброй варианти, с помощта на които една стена може да придобие съвсем различен облик. В случая изобщо не е необходимо да покрием цяла стена, за да постигнем това. Дори и само един квадратен метър от нея може да придаде допълнителното усещане за пространство и да развесели цялата стая. Също можете да се спрете и на по-обширно пространство като над кошарата или леглото на детето, комбинирайки самозалепващия стикер с интериора и цвета на стените. Тук можете да се ориентирате кой от двата варианта би ви допаднал повече.

Тенденции и мотиви при детските фототапети за стена

Решавайки да се спрем на по-голяма площ, с която да разнообразим детската стая, не можем да пропуснем факта, че това помещение е най-подходящото за творческото ни развихряне у дома. В никакъв случай обаче не бива да подценяваме и предпочитанията на детето, защото все пак неговото пространство трябва да го предразполага към това, то да се чувства комфортно и уютно. На първо място е необходимо да изберете точните начини за декорация, защото те ще се превърнат в "обвивката" на детството, на спомените и мечтите на вашите деца. Всеки цвят, фигура, мотив ще прерастне в сцена на ежедневните им приключения, така че вие трябва да се постараете достатъчно. Добрата новина в случая е, че не е задължително  да сте интериорен дизайнер или да похарчите цяло състояние, за да осъществите целта си. Точно поради тази причина ние от Много Стикери ще ви помогнем с няколко от най-новите тенденции и мотиви, които бихте могли да използвате:

Стикери с природни мотиви

Както сигурно се досещате, нашите фототапети за стена са също самозалепващи, тип "стикери" и затова ние ще ви представим тези от тях, отговарящи на иновативните решения при домашния декор.

На първо място безспорно можем да поставим природните мотиви, защото те са сред най-предпочитаните за детската стая. Особено подходящи са също, ако децата ви обичат животни, гори, цветя и всичко останало, съотворено от великата магьосница -  природата.

      

Стикери за малки изследователи

Много бързо и лесно можем да пренесем детската стая в един невероятен и приказен свят, който да ги принуди да развихрят въображението си. А именно - да бъдат част от магията на илюзиите. И ако вече се питате какво имаме предвид, то тогава е необходимо да ви запознаем с тайнството на космоса, непознатите за нас негови обитатели, а защо не също и с митични същества като дракони, русалки и еднорози.

 


Тапети с фигурални мотиви

Ако желаете да съчетаете новите тенденции и същевременно да освежите стаята на детето, така че да не се достига до натрапчивост в цялостния изглед на интериора, несъмнено бихме ви препоръчали пастелни тонове и фигурални мотиви. Цветовата комбинация, дори при най-едрите фигури, е в състояние да стимулира креативността на децата, а използването на научни елементи пък би могло да ги вдъхнови към разкриването на нови таланти.


  


Фототапети по поръчка

Ние от Много Стикери с удоволствие бихме подкрепили вашите идеи, както и тези на децата. Защо да ограничаваме въображението си, когато можем да го съчетаем с това на другите около нас и заедно да сътворим перфектния декор на детската стая. Затова ви предлагаме възможността да погледнете индивидуално на това помещение, да се настаните удобно в креслото на фантазията си, а ние да я превърнем в реалност. Нестандартни размери, форми, цветове, надписи, колажи -  готови сме да съдействаме с всяко едно ваше оригинално хрумване.

Нашите предложения можете да разгледате тук. 

Комантари: 0

Няма коментари

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде видим. Задължителните полета са отбелязани с *