+359 879 608569
info@mnogostikeri.com
media

Фототапети -перфектната декорация за дома

Със сигурност изборът на интериор и преобразяването на дома в едно по-уютно и приятно място не е толкова проста задача. Много често е трудно да се съчетаят различните изисквания на всички от семейството, но пък тъй или иначе декорацията за дома си остава единствено и само въпрос на въображение

Декорация за стена от самозалепващо фолио

Ние от Много Стикери ви предлагаме лесен начин да удовлетворите вашите индивидуални изисквания по отношение на интериора у дома. Фототапети за стена, изработени от самозалепващо фолио - чрез тях бихте могли да пресъздадете мечтаната атмосфера вкъщи, да комбинирате на воля идеи, тематика и визуални ефекти. Голямото ни разнообразие от фототапети може да ви послужи бързо да се пренесете на плажа, в гората, пред реката, а защо не и в космоса например. Друго предимство е, че чрез фототапет не само лесно се постига бленуваният завършек на декора, но и се създава визуално разширяване на пространството. Нашите фототапети са подходящи не само за вашата кухня, хол, баня, спалня или детска стая. Вие спокойно бихте могли да ги използвате и за екстериорни решения на двора, за постигане на впечатляващ вид за външните стени на къщата или гаража като тези например.Пейзажни фототапети

Пейзажните фототапети са идеалното решение, ако желаете да придадете на даденото помощение повече свежест и усещане за естественост. Затова ние сме подбрали спиращи дъха  природни гледки, с които да добавите доза екзотичност у дома. Подходящи за създаване на освежаващ елемент са фототапетите ни с водопади, които биха се вписали перфектно в декора на банята например.

  

За по-малките и тъмни стаи ви препоръчваме да се спрете на планински пейзаж, за да се създаде илюзията за дълбочина на помещението. В случай, че си мечтаете за вечно лято и морски полъх, ние ще ви отведем пред прелестни плажове, на брега на едно неспирно чувство за релакс и отпочиналост.

  


3 D фототапети

Подходящ повод за развихряне на вашето въображение и същевременно новаторски дизайн за стената ви - това са нашите 3 D фототапети. Чрез триизмерното усещане се внася не просто впечатлението за дълбочина на едно помещение. Тези фототапети за стена бързо ще ви накарат да повярвате, че уютът не е само абстрактно понятие, което се създава с помощта на мебели, завеси, килими и т.н. . Те ще ви помогнат лесно да изразите своите цветови предпочитания, любими занимания и да постигнете зашеметяващ ефект на целия дом.


Фототаепти с животни

Фототапетите с животни са особено предпочитани от по-малките ни клиенти, които могат да изразят по артистичен начин обичта си към животинското царство. Тези фототапети за стена ще преобразят напълно интериора, пренасяйки ви сред джунглата, на сафари с лъвове и тигри, любувайки се на слонове, коне, жирафи и панди.

  

Други дизайни, подходящи както за големи, така и за малки, са подводните пейзажи с екзотични риби и корали, които допринасят за една успокояваща и релаксираща атмосфера.


Флорални фототапети

Ако сте любители на цветята, то тогава ние можем да ви предложим разнообразие от цветове и видове, с които да освежите вашия дом. Разбира се всеки един от нюансите би трябвало да бъде подбран в зависимост от това, какво точно желаете да подчертаете в атмосферата у дома. Красивите цветни лалета носят полъха на пролетта, жълтите полета - усещането за слънчевост и неподправеност, а розовите градини предразполагат към нежност и чувство за релакс. Друг вариант, който също бихме могли да ви препоръчаме, са флоралните пейзажи, които създават дълбочина и внушително пресъздават градинските покои. Можете да разгледате подобни тук.


Фототапети съсзабележителности

Духът на пътешественика много често би могъл да се приравни със страстта към непознатото, любознателността и желанието да се докоснеш до нещо ново, интересно и оставящо дълготраен печат върху спомените. Фототапети със забележителности - едно добро решение, с което да запълните някоя от стените си с място, на което сте прекарали незабравими мигове или което свързвате с вашата мечтана дестинация. Париж, Венеция, Лондон, Ню Йорк, Китай, Санторини и още много други привлекателни места са сред богатия ни каталог от забележителности, готов да отговори на вашите предпочитания и желания.


Космически фототапети

Не само астронавтите обичат нови приключения сред необятния космос. Ние от Много Стикери също с удоволствие бихме ви помогнали да се насладите на неповторимите просторни пейзажи, до които не бихме имали достъп от Земята. С космическите фототапети бързо можете да създадете чувството за безтегловност у дома например с космонавта, който наднича любопитно в стаята ви или сребристата луна, подсказваща потайнствеността на небосклона. Големи почитатели на тези фототапети са и нашите малки мечтатели, които желаят да станат космонавти - изборът на летящи чинии, космически совалки и кораби е еднин лесен начин да разнообразите детската стая и да ощастливите вашето дете.

 


Фентъзи фототапети

Точно тук е мястото, от което вашето въображение може да се отправи с пълна сила към света на безграничното и мистичното. Дракони, ангели, русалки и извънземни са малка част от необикновените мотиви, към които бихме ви насочили. Обикновено при фентъзи фототапетите доминират по-тъмните тонове, което ги прави подходящи за по-големи по площ помещения, в които да създадете атмосфера, вдъхваща загадъчност и тайнственост.


Детски фототапети

Един от най-прекрасните моменти в живота безспорно е този, в който ставаш родител. Грижите покрай подрастващите съвсем не изключват и задачата да се заемем с декорацията на детската стая. В случая можете да изберете свежи нюанси на стените в комбинация с разноцветни мотиви, които да разведрят помещението. Ако сте решили да добавите нещо по-весело и ободряващо, можете да се спрете на дизайните ни с животинки. За момчета сме подбрали разнообразие от самолети и космически кораби, а за малките дами - замъци с принцеси и каляски, русалки и еднорози. Съществено важно е да отбележим също, че всички наши фототапети са напълно екологични, сертифицирани по международния стандарт Гриингард (GREENGUARD Certification). С него гарантираме, че продуктите ни отговарят на най-строгите световни стандарти за ниски емисии на органични съединения в затворени пространства.

  


Арт фототапети

За почитателите на изкуството сме подбрали различни абстракции и пейзажи, които са подходящи за ценителите на необикновените мотиви в декорацията за дома. Арт фототапетите ни са добро решение и за вашия офис, в който да създадете впечатлението за изтънченост и изисканост. Същевременно с това с фототапетите може да се подскаже и загрижеността към работното място, където атмосферата трябва да е също толкова приятна и предразполагаща всички, прекарващи повечето от времето си там.


Прозорци с изглед

Още една оригинална идея, с която да разнообразите интериора у дома, е поставянето на стикер, имитиращ прозорец на вашата стена. Така, дори в помещенията, в които има недостиг на светлина и простор, можете илюзионно да ги създадете. Ние от Много Стикери разполагаме с богат набор от пейзажи, които да се разкрият през "прозореца". Също така изборът на цвят, вид и форма на рамката предоставяме изцяло на вашите предпочитания, за да ви улесним при съчетаването с декора на дома ви. Освен всичко това ние с най-голям удоволствие бихме приветствали и вашите индивидуални хрумвания за пресъздаване на изглед, който не присъства в каталога ни.

 


Тапети

Нашите тапети за стена, в сравнение с остарялото разбиране за използването на обикновени такива, направени от хартия, са самозалепващи. Това ги прави лесни и удобни както за поставяне, така и за премахване. Тяхното използване зависи от това дали желаете само да акцентирате с даден мотив или смятате да запълните всички стени на помещението. В първия случай можете да го направите като изберете само една стена и я облепите с тапети. Подборът на шарки и цветове зависи от интериора на стаята и от това дали целта е тапетите да бъдат доминиращ акцент или ще са в хармония с друг такъв. Във втория случай е препоръчително да се избере шарка, която да не е твърде натрапчива, особено ако тапетите ще се поставят в помещение като спалнята например. За да ви помогнем в избора на тапети, ви препоръчваме да разгледате тук.


Самозалепващо фолио за врата

Ако ви се струва, че вратите между отделните помещения в дома се вписват твърде скучно в интериора, много бързо можете да промените това, а защо не и нещо повече. Единственото, което ние очакваме от вас е да пуснете въображението си на свобода и да се опитате да си представите как бихте преобразили вратите си по ваш вкус. Ние сме готови да ви помогнем и за това, като ви запознаем с голямото ни разнообразие от самозалепващи стикери за врати.


Абстрактни стикери

Фототапетите за врата могат да бъдат също толкова ефектни и впечатляващи, независимо от по-малките им размери в сравнение с фототапетите за стена. Абстрактните ни стикери предлагат богата гама от цветове, шарки, животни, забележителности, природни пейзажи, а също и имитации на най-различни по вид пространства. С последните бихте могли да превърнете врата си в част от асансьор, пътека към екзотичен остров, оживена улица в Ню Йорк и още много други.

  


Флорални стикери

Замисляли ли сте се какво бихте могли да направите, ако копнеете за една прелестна градина или двор с омайни растения, но единственото, с което разполагате е тясно балконче с изглед към съседните блокове в квартала. Ние от Много Стикери можем да ви предложим едно бързо, лесно и изгодно решение по този въпрос. Прелестните ни фототапети за врата с флорални мотиви са в готовност да ви заведат насред гората, из розовите поля под многоцветния залез, в изисканите градини от английски и японски стил, пред буйни водопади, между палмовите сенки на плажа и какви ли не други места, за които мечтаете.


Ретро стикери

Ретро фототапет за врата - идеален избор, ако сте се спрели на винтидж стил у дома. Имитацията на остарели порти е подходяща за всеки един от вас, който си спомня с любов за отминалите времена и полъха на архаичността. Усещането за старинност носи неизменно със себе си и чувството за уют, топлина и хармония в атмосферата. Дървени, позлатени или метални порти - това оставяме на вас и вашите предпочитания.

 


Детски стикери

В повечето случаи, поради практичността, родителите са тези, които избират как да обзаведат стаята на децата си. Това обаче не означава, че именно детската стая не е мястото, което трябва да бъде съобразено с личните предпочитания и индивидуалността на детето, защото детската стая е неговата крепост. Мястото, което то трябва харесва и да го предразполага да се чувства комфортно. Затова е много лесно да направите подарък на детето си, да го зарадвате, като то лично си избере стикер за вратата на стаята си. Поради тази причина сме се постарали да предложим възможно най-веселите и забавни дизайни за деца: с колички, динозаври, принцеси, животни и още много други тематики, подходящи за декорация за детска стая.


Тапети за таван

Съсредоточаването върху декорацията за стена изобщо не би трябвало да омаловажава начина, по който можете да разнообразите вашия таван. Това не е излишно пространство в дома ви, дори напротив. Чрез тапетите за таван сте в състояние да създадете една много ефектна и неповторима визия на всяко едно помещение. Ето защо ние сме се спрели на няколко идеи, подходящи в зависимост от избраната стая и атмосферата в нея, която сте създали предварително. Първата от тях е за хора с приключенски дух, любители на природата, които търсят нещо по-естествено и ненатрапчиво. В случая предлагаме тапетите ни за таван, имитиращи изглед към върховете на дърветата в гората. Втората визия бихме могли да препоръчаме на хора, които обичат необятността и простора, на мечтатели, които желаят да се докоснат до непознатото отвъд хоризонта. За целта сме подбрали впечатляващи пейзажи от космоса и планетите, които ще ви накарат да повярвате, че стаята ви със сигурност не притежава таван. Подобен ефект имат и тапетите ни за таван, които откриват пред очите ви облаците и слънцето, промъкващо се между тях. Разбира се помислили сме и за тези от вас, които обичат да чувстват динамичността в града и нейните вибрации. В този случай можете да разгледате тапетите ни с перспектива към небостъргачи и бързо да се пренесете мислено в САЩ например.

  


Картини от канава

Почитателите на изобразителното изкуство, които държат, вместо да запълнят цяла една стена с фототапет, да поставят само една картина с нежни тонове, могат да разгледат нашите картини от канава. Те са подходящи в случай, че търсите даден мотив, с който да съчетаете остатъка от интериора в стаята. Разбира се картината, напечатана върху платно създава и много по-различен облик на всеки един пейзаж. За целта можете да подберете и ефирна рамка, с която да се привлече погледа върху творбата, още при самото прекрачване на прага.


Фототапети по поръчка

Ние от Много Стикери имаме предвид факта, че всеки от нас притежава свои собствени възгледи и предпочитания по отношение на възприемането на цветове и форми. Точно поради тази причина ние сме готови да дадем пълна свобода на своите клиенти и да изработим фототапет по поръчка. Даваме ви предимството сами да изберете дизайн, размер, цветове, да добавим надписи, а защо не и да използваме лично ваши изображения. Това, което сме в състояние да ви гарантираме е, че при всички случаи комбинацията на вашето въображение и професионализмът на нашите дизайнери биха претворили вашия дом, офис или градина в едно не просто приятно, а великолепно и впечатляващо място


Комантари: 0

Няма коментари

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде видим. Задължителните полета са отбелязани с *