+359 879 608569
info@mnogostikeri.com
Mar 24
media

Самозалепващи стикери за стена – картини на известни художници

Един класически и безспорно популярен вариант за декор – картини. Те винаги са в състояние да внесат неподправен стил на всяко едно помещение и да му предадат необходимата завършеност. С тяхна помощ лесно можете да избегнете скучния и безличен интериор и да го превърнете в стилно пространство.

Прочети още
Feb 24
media

Фототапети -перфектната декорация за дома

Със сигурност изборът на интериор и преобразяването на дома в едно по-уютно и приятно място не е толкова проста задача. Много често е трудно да се съчетаят различните изисквания на всички от семейството, но пък тъй или иначе декорацията за дома си остава единствено и само въпрос на въображение

Прочети още
Feb 16
media

Стикери за стена, тапети и фототапети по поръчка - преобразяване на детската стая

За никого не е тайна, че децата прекарват много време в стаята си. Използват я за игра, учене, сън и от това произлиза идеята, че стаята трябва да бъде отражение на детската личност. Стилен, практичен, забавен и удобен интериор - това е задачата, която ние си поставяме не просто да решим, а едновременно с това да удовлетворим вашите индивидуални предпочитания, съобразени с детските желания.

Прочети още
Oct 11
media

Как да изберем картините у дома

  • Комантари: 0

Мястото, в което проявяваме нашата личност, е нашият дом. Затова ние съвсем целенасочено подбираме предметите, които да ни заобикалят вкъщи. Търсим постигането на хармония, която да отговаря на нашите нужди и претенции и която да е в състояние да ни поднесе удобство, отдих и усещане за уют. 

Прочети още
Oct 11
media

Тапети - декорация за всяка стена

  • Комантари: 0

Интериорът на всяка една стая може да бъде преобразен изцяло, при това с минимални усилия. Ето защо ние от Много Стикери ще ви представим новите тенденции, както и няколко нестандартни начина за използването на тапети за стена. Нека да развихрим своето въображение и да се впуснем в приключение, изпълнено с креативност и себеизразяване.

Прочети още
Зареди още