СТИКЕРИ ЗА ВРАТИ - ИНФОРМАЦИЯ

Стикерите ни за врати са изключително подходящ завършек на интериора у дома, тъй като много лесно и бързо могат да преобразят всяка врата. Те са самозалепващи и това тяхно предимство ги прави изключително удобни не само за освежаване на вратите, но и за съчетанието им с декора. Гаранцията за 100% екологичност, за която притежаваме сертификат, допринася за сигурността ви, че закупувате продукт, който няма да отделя вредни емисии в дома ви. Тъй като ние от Много Стикери не сме вносители, а произвеждаме всичко на момента, срокът за изработка е от 3 до 4 работни дни. 
СТИКЕРИ ЗА ВРАТИ - ЛАМИНАТ

Вратата е предмет на ежедневен и непрекъснат допир с всички вкъщи. Точно затова има голям риск вие да зацапате, надраскате или скъсате стикера за врата. Поради тази причина ние препоръчваме на клиентите ни ламинирано покритие по техен избор (матово или гланцово), което ще направи стикера водоустойчив и издръжлив на всякакво външно третиранеЛаминатът улеснява напълно почистването на стикерите за врати и ви прави сигурни, че не можете да го нараните по никакъв начин. Освен това ламинираните стикери са подходящи за помещения с влага като банята и кухнята, а също и за навън в градината.
СТИКЕРИ ЗА ВРАТИ ПО ПОРЪЧКА

Въпреки богатото тематично разнообразие, с което разполагаме, ние от Много Стикери приемаме, че всеки има индивидуален вкус и предпочитания. Затова предлагаме, ако не откриете това, което търсите, да изработим стикер за врата по поръчка. Разбира се, стандартният размер, който сме избрали, може да бъде променен по ваше желание, без да се оскъпява цената за квадратен метър. Що се отнася до дизайна - ние сме съгласни да използваме ваше изображение, да напишем някакво послание или да изготвим изцяло нова визия на стикера за врата по ваши критерии.
СТИКЕРИ ЗА ВРАТИ - ЦЕНИ


РазмерБез ЛаминатС Ламинат
77 х 200 см68 лв.91 лв.


За изработка на стикер за врата с индивидуални размери цената за квадратен метър без ламинирано покритие е 44 лв, а с ламинат - 59 лв.
ПОСТАВЯНЕ НА СТИКЕР ЗА ВРАТА