ФОТОТАПЕТИ - МАТЕРИАЛИ

Нашите фототапети са изработени от висококачествено самозалепващо фолио, което прави тяхното поставяне и отстраняване изключително лесно. Модернизираната технология на печата, която използваме, е сертифицирана по международен стандарт Гриингард (GREENGUARD Certification). С това ние гарантираме, че отговаряме на най-строгите изисквания за екологичност, изключващи възможността за отделяне на бои и миризми в затворени пространства. Всяка поръчка ни отнема от три до четири работни дни, тъй като ние сме местни производители, изготвящи фототапетите на момента. 
ФОТОТАПЕТИ - ЛАМИНАТ

Ние от Много Стикери разчитаме не само на качеството на продуктите. За да предложим на нашите клиенти фототапети, които да съчетават перфектна визия и издръжливост, препоръчваме ламинирано покритие, което ги прави водоустойчиви и неподатливи на надраскване или накъсване.  Клиентите ни могат  да изберат между матов и гланцов ламинат, защитаващ фототапета от всякакви външни влияния и подходящ за поставяне в банята, в кухнята, в градината, на двора и на други открити пространства.
ФОТОТАПЕТИ ПО ПОРЪЧКА

В старанието ни да отговорим на различни предпочитания и изисквания, ние от Много Стикери изработваме и фототапети по поръчка. Вие можете да изберете размер, цветове, надписи, а нашите професионалисти могат да направят и изцяло нов дизайн по ваш вкус.
ФОТОТАПЕТИ - ЦЕНИРазмер Без Ламинат С Ламинат
178  х 123 см 90 лв. 123 лв.
267  х 184 см 203 лв. 270 лв.
368 х 254 см 386 лв. 523 лв.

За изработка на фототапет с индивидуални размери, цената за квадратен метър без ламинирано покритие е 41 лв, а с ламинат - 56 лв.
ПОСТАВЯНЕ НА ФОТОТАПЕТ